Sykling på stiene i Oftenåsen ikke tillatt

Kjetil Ertsås har tatt opp med Oftenåsens venner spørsmål om vi har hjemmel til å nekte sykling på stiene i Oftenåsen. Vi har svart følgende:

Kjære Kjetil Ertsås Vi har dialog med kommunen om å sette i gang en prossess for å skaffe oss hjemmel (forskrift) for å forby sykling på stiene. Kommunen er innstillt på å sette i gang en slik prossess. Vi ble imidlirtid enig om å forsøke å se om folk respekterer sykkelforbudet uten en forskrift. Det er lagt ned så mye arbeid på stiene og de vil bli ødelagt på kort id dersom det er fritt fram for sykling. Vi må huske på at det er gjort bare på dugnad.Jeg har inntrykk av at de aller fleste repekter dette og det er lite sykling i Oftenåsen for tida.Vil gjerne høre fra deg om du kan respektere dette. Det er så mange andre steder å sykle i Steinkjer, og Rannemsleia opp er selvfølgelig et alternativ . I avtalen med grunneierne er det tatt inn et punkt om at sykling ikke skal være tillatt. Vi håper du har forståelse for dette, hvis ikke håper jeg å få høre fra deg.

for 16 minutter siden · Liker

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.